En seriøs bilpartner…

Holmland Biler ApS er en seriøs bilpartner, der imødekommer kundernes krav og forventninger til en moderne bilforretning, der er professionel og serviceminded i alle faser omkring bilkøb. Vi har mangeårig erfaring med køb & salg af nyere kvalitetsbiler i det mere eksklusive segment. Men vi finder naturligvis også ønskebilen, der passer til dine behov og ønsker. Desuden medfølger der, ved alle bilkøb hos Holmland Biler, en fejlfri Applus bilattest, hvilket der er både kundens og vores sikkerhed for at bilen er gennemgået af en uvildig og kompetent tredjepart. Det betyder at bilen er helt perfekt når den leveres til dig.

Vi har selv nøje udvalgt samtlige biler, samt ladet de rette fagfolk forestå både den omfattende tekniske og kosmetiske klargøring. Vi kender bilernes service historik, så vi kan problemfrit indestå for alle vores salgsbiler. Vi går meget op i tryghed og kundetilfredshed i enhver bilhandel, idet det er vores faste overbevisning, at dette giver de bedste bilhandler og kunderelationer.

DET SIGER VORES KUNDER

Lad vores store netværk komme dig til gode

Finder du ikke umiddelbart ønskebilen hos os, så lad os tale om det. Vi har den måske allerede på vej ind, og ellers har vi et stort netværk af samarbejdspartnere i ind- og udland, som hurtigt kan finde bilen til os. Alle bilkøb er naturligvis underlagt købelovens bestemmelser. Vi tager naturligvis altid gerne din brugte bil i bytte – tal med os om muligheder.

Hos Holmland Biler ApS møder du dagligt et engageret personale med store kompetencer indenfor alle aspekter i bilhandel i Danmark. Vores biler står primært på hovedadressen i Ikast, hvor de altid kan besigtiges. Men da vi besøger kunder ugentligt på Sjælland, så kan der også være mulighed for en fremvisning efter nærmere aftale på en forretningsadresse i Dragør. Kontakt os for at forhøre om muligheder.

Vi ser frem til en god bilsnak med dig, så vi sammen finder frem til den rette løsning, der bedst matcher dine ønsker.
Med venlig hilsen


Direktør