Privat og -erhvervsleasing

Vi vil ikke underspille vores ekspertise: vi er specialister i leasing. Vi har mange års erfaring med både privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing, og kan derfor give dig seriøs rådgivning omkring enhver form for leasing!
Hovedparten af vores biler er særdeles velegnet til privat – eller erhvervsleasing. Det er de rigtige mærker, modeller, årgang, km og udstyret er altid i særklasse. Vores biler står uden afgift hvilket vil sige, at du leaser bilen og betaler afgift af den periode, du kører i bilen. 24-36 mdr. leasingperiode er den foretrukne periode for de fleste.

Attraktiv leasingaftale

Biler der er over 36 måneder skal der fx betales 0,5% af den fulde registreringsafgift pr. måned i leasingperioden. Er bilen mellem 3 og 36 måneder betales der 1%, og ved biler der er mellem 0 og 3 måneder betales der 2%.
Køber du en eksklusiv bil i Danmark, bliver du pålagt en afgift på ca. 150% samtidig med, at værditabet er stort. Med leasing som finansieringsform kan denne afskrivning reduceres.
Ved leasing opnår du en fleksibel løsning, da vi kan genberegne afgiften efter et år, og derved nedsætte din beskatning og ydelse i takt med bilen falder i værdi. Din beskatning er ikke højre end bilens aktuelle værdi. Køber du en bil der er ældre end 3 år, bliver du beskattet af handelsprisen til bilen bliver handlet igen.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing gør at du beholder likviditet i firmaet og dermed kender afskrivningen på dine biler. Du får altid den mest attraktive beskatning fra start og vi kan tilbyde attraktive forsikringspriser.

Ved leasing hos Holmland Biler ApS han du evt. selv indestå for restværdien, og derved har du ingen kilometerbegrænsning i leasingperioden. Alternativt står vi gerne for restværdien efter endt leasing. Du har hele 3 muligheder efter endt leasingperiode:
Forlænge leasingkontrakten.
Sælge bilen. Markedet for bilen uden afgift er betydeligt større (du kan sælge over hele Europa) end markedet for biler med registreringsafgift.
Du betaler den resterende afgift – og beholder dermed bilen med et traditionelt ejerskab uden leasing.

Split leasing

Kører du mindst 60% erhverv og max 40% privat i bilen, har vi en anden attraktiv løsning til dig. Vi kan ”splitte” kontrakten op i to identiske leasingaftaler til h.h.v. dig og firmaet. Leasingmodellen er også kaldt for deleleasing, og er særdeles attraktiv for dig som både kører privat- og arbejdsrelateret kørsel i bilen.

Bil til både job og privat

Du beskattes ikke af bilen, som du normalt skal af fri bil, da din kørsel her deles op hver måned til dig privat og til virksomheden. Det er en endnu større fordel, hvis du har eget firma. På denne måde kan du nemt bruge samme bil til både firma- og privatkørsel.
Overvej din brug af bilen jvf. ovenfor nævnte bestemmelser, så bør du vælge denne løsning. Derefter opretter vi en elektronisk kørebog med en GPS, der registrerer kilometerfordelingen. Det er ret simpelt – og du sparer penge på drømmebilen.

Vi står klar til at rådgive dig
Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi finder den mest fordelagtige leasingløsning til dig.